Spotler

De prettigste software voor geavanceerde e-mail marketing automation. Zoek je software om op een professionele manier te communiceren met klanten, leden, prospects en andere doelgroepen? Dan is Spotler de juiste keuze! Spotler is gebruiksvriendelijke software voor e-mail marketing automation.

Read more »

Maileon

Maileon is de alles-in-één e-mailmarketingoplossing uit Duitsland en is 100% GDPR-compatibel. Maak professionele nieuwsbrieven en marketingautomatiseringen met onze innovatieve e-mailmarketingtool. Dankzij onze jarenlange ervaring profiteer je van meetbaar meer succes in groei, verkoop en klantcommunicatie.

Read more »

Ondersteuning

Allerhande ondersteuning bij het gebruik van je systeem en de inzet van goede e-mailmarketing. Van templates tot landingpages. Zie onze diensten voor alle opties.

Read more »

Support

Vragen of lukt iets niet? Gewoon even bellen of mailen. We helpen je meestal direct. Kun jij weer lekker verder.

Read more »

Implementatie

Het zo snel mogelijk en zo goed mogelijk werkend krijgen. Inrichten van de datastructuur, aanmaken van templates, verzorgen van alle verzend- en afleverinstellingen. En trainen van jou en collega’s als gebruiker. Vanuit wat je nodig hebt en hoe e-mailmarketing het beste voor je werkt.

Read more »

Wij gebruiken cookies om je zo relevant mogelijke content te tonen. Wil je dit? Meer info