Onze partners

Maileon is de alles-in-één e-mailmarketingoplossing uit Duitsland en is 100% GDPR-compatibel. Maak professionele nieuwsbrieven en marketingautomatiseringen met onze innovatieve e-mailmarketingtool. Dankzij onze jarenlange ervaring profiteer je van meetbaar meer succes in groei, verkoop en klantcommunicatie.

De prettigste software voor geavanceerde e-mail marketing automation. Zoek je software om op een professionele manier te communiceren met klanten, leden, prospects en andere doelgroepen? Dan is Spotler de juiste keuze! Spotler is gebruiksvriendelijke software voor e-mail marketing automation.

Reloadify is een marketingplatform dat klantdata verzamelt via pop-ups en landingspagina’s. Het stelt gebruikers in staat hun e-mailmarketing te laten groeien door analyses uit te voeren en doelgroepen samen te stellen op basis van meer dan 50 eigenschappen. Het platform maakt het mogelijk om persoonlijke en dynamische e-mails te versturen die zich aanpassen aan de ontvanger, waardoor een gepersonaliseerde communicatie met klanten ontstaat.

Dotdigital is het alles-in-één platform voor groeigerichte marketeers. Het platform verenigt datapunten uit alle marketingkanalen om één enkele, vertrouwde bron te creëren. Deze bron met data is de bouwsteen van je marketingstrategie. Zo kun je bouwen en groeien. Met  Dotdigital beschik je over de tools die je nodig hebt om gepersonaliseerde customer journey’s samen te stellen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd het juiste kanaal gebruikt om klanten tot actie aan te zetten.

Hellodialog is een betrouwbare partner voor effectieve klantinteractie via e-mail. Met geavanceerde automatisering, intuïtieve interface en focus op diepgaande klantinzichten en personalisatie, helpt Hellodialog je om groei, verkoop en klantbetrokkenheid te stimuleren. Een krachtige tool voor succesvolle e-mailmarketing en sterke klantrelaties.

Mandrino is er voor het eenvoudig koppelen van webshops, customer data platforms en CRM-systemen. Met het veelzijdige integratieplatform heb jij de controle over jouw data. Koppel de gewenste systemen en creëer triggers en acties die jou helpen je doel te bereiken. Met aantrekkelijke prijzen biedt Mandrino een overzichtelijke oplossing voor effectieve koppelingen en automatisering in e-mailmarketing.

Klaviyo is een toonaangevend e-mailsysteem met geavanceerde automatisering, intuïtieve interface en bewezen trackrecord in het stimuleren van groei, verkoop en klantbetrokkenheid. Een krachtige tool voor effectieve e-mailmarketing en succesvolle bedrijfsgroei, gebaseerd op diepgaande klantinzichten en personalisatie.

SpotlerActivate is een CDP en biedt een gedetailleerd overzicht van elke klant door relevante data te combineren. Het unieke klantprofiel integreert CRM-data met het gedrag van de klant op de website, waardoor alles overzichtelijk op één centrale plek beschikbaar is. Het 360 graden klantprofiel van SpotlerActivate maakt het eenvoudig en effectief om op individueel klantniveau in te zoomen.