Over SOLVM

Goede e-mailmarketing is onmisbaar voor een optimaal bedrijfsresultaat. Juist nu. Toch is het voor veel bedrijven vaak moeilijker om e-mailmarketing succesvol in te zetten. En blijft het een onder geschoven kanaal. En daarom is in 2021 SOLVM opgericht. Jouw e-mailmarketing partner voor strategie en uitvoering.

SOLVM e-mail marketing service

Onze missie

Goede e-mailmarketing is onmisbaar voor een optimaal bedrijfsresultaat. Juist nu. Toch is het voor veel bedrijven vaak moeilijker om e-mailmarketing succesvol in te zetten. En blijft het een onder geschoven kanaal. Terwijl er duizenden Euro’s aan werving van nieuwe klanten wordt uitgegeven. Waarom zou je hét kanaal voor benutten van je bestaande klanten niet actiever gebruiken? Daarmee missen ze enorme kansen om via e-mail meer omzet te behalen en een goede relatie op te bouwen met hun klanten. Dat is zonde en onnodig, want e-mail is vooral doen: starten, leren en verbeteren. En juist daar loopt het vaak spaak door complexe systemen, lange discussies over data en marketeers die steeds zelf het wiel moeten uitvinden. 

Wij weten wat ervoor nodig is om te zorgen dat het werkt. De afgelopen 20 jaar hebben we honderden bedrijven geholpen om van hun e-mailmarketing een succes te maken. En we geloven dat het beter, sneller en makkelijker kan. En staan graag naast en met de klant om hun e-mailmarketing tot een succes te maken.   
Altijd gedacht vanuit de situatie van de klant en eigenlijk voor de klant van je klant. Want daarvoor doe je wat je doet. We maken dingen niet groot, maar klein en werken zoveel mogelijk uit vaste manieren en standaarden.

Meet the team

Joris de Bruijne
Joris de Bruijne
Mick Lodder
Mick Lodder
Mark van 't Spijker
Mark van 't Spijker
Lars Ewalt
Lars Ewalt
Levi Mosterman
Levi Mosterman

KENNISMAKEN?

Kom gezellig langs voor een kop koffie, en laten we samen kijken hoe we jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau kunnen tillen!