AAN DE SLAG MET MAILEON

Met Maileon wordt e-mailmarketing automation moeiteloos en krachtig. Onze gebruiksvriendelijke software biedt marketeers directe ondersteuning, hands-on trainingen en een op maat gemaakte accountconfiguratie. Krijg met Maileon de volledige controle over je software en de knowhow om deze op een slimme manier toe te passen.

20

Jaar actief

3000

Blije klanten

10

Kantoren wereldwijd

WAAROM MAILEON?

Personalisatie

Maileon biedt veel mogelijkheden voor personalisie. Denk aan dynamische content, gepersonaliseerde afbeeldingen en aangepaste verzendtijden op basis van historische gegevens.

Privacy & veiligheid

De privacy van Maileon is gebouwd op basis van strikte Duitse regelgeving en is dus zeer AVG-proof.

Flexibel contract

Maileon support flexibiliteit in de contractopties. Dit maakt het mogelijk om te werken met een meerjarig-, jaarlijks-, kwartaal- of maandelijks contract.

Veel functies

Maileon heeft ontzettend veel functies en mogelijkheden. Het is een ingewikkeld(er) systeem, maar je hebt veel functionaliteiten.

Maileon is een prettige tool met talloze mogelijkheden. Het opmaken van een e-mail kan met een WYSIWYG-editor, in deze e-mail kun je dynamische content plaatsen, en dit kun je versturen d.m.v. persoonlijke verzendtijden op basis van historische gegevens.

Er zijn ontzettend veel opties, maar voor sommige bedrijven zijn het teveel opties. Ga je de tijd en moeite in e-mailmarketing stoppen om er zoveel mogelijk resultaat uit te halen? Dan kan Maileon een zeer geschikt systeem zijn.

Wil je echter “snel” mailen en er weinig tijd en aandacht aan besteden? Dan past een ander systeem wellicht beter bij jou.

Gratis hulp nodig met het kiezen van het juiste systeem? Vul het formulier hieronder in!

Weten welk systeem bij jou past? Ga vrijblijvend met ons in gesprek!