Wat wij doen

EVA Explainer Video Agency biedt bedrijven kwalitatief hoogwaardige explainer video’s aan. Video’s op maat in allerlei verschillende stijlen zoals animaties of hybride. Ook heeft EVA een mooie explainer video van onze dienst gemaakt.

Wat wij doen: Automations

Een onderhoudscampagne met meerdere mailmomenten en een inspiratiecampagne met meerdere contactmomenten.

Wf communicatie is gedreven en helemaal thuis in marketing en promotie van winkelgebieden. Zij vertaalt de marketingdoelstellingen van opdrachtgevers naar communicatie-plan, merkstrategie en doelgroepgerichte branding en promotie.

Wat wij doen: Automations, nieuwsbrieven en acties

Wij verzorgen e-mail automations zoals welkom, profielupdate en reactivatie. Aan-afmeldformulieren en losse e-mailings op verzoek.

Naviva kraamzorg is de grootste kraamzorg-organisatie van Nederland en biedt jaarlijks aan ruim 23 duizend gezinnen kraamzorg. Ter ondersteuning zet Naviva e-mail in bij het informeren van haar doelgroepen, voor procesondersteuning en marketing.

Wat wij doen: Automations

Een onderhoudscampagne met meerdere Zwangerschapcampagne, Baby’s-eerste-jaar-campagne, campagne Intake & Bevalling, datakoppelingen.

LearningWaves helpt we DGA’s, leidinggevenden, managers en hun teams duurzaam beter samen te werken. LearningWaves maakte een whitepaper over een nieuwe manier van organiseren en samenwerken voor de maakindustrie om leads te genereren.

Wat wij doen: Automations

Leadgeneratie campagne op basis van een white paper, aanvraag-formulier, e-mailtemplate, opvolge-mails, uitlevering van data.


Winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen biedt winkels op gebied van lifestyle, mode, beauty en horeca. En er is een AH XL. De ondernemers communiceren als één merk met omwonenden en klanten uit de omgeving.

Wat wij doen: Automations, nieuwsbrieven en acties

Implementatie en beheer van e-mail automations zoals welkom, profielupdate en reactivatie. Aan/afmeld-formulieren en losse e-mailings op verzoek.

Winkelcentrum Woonhart in Zoetermeer heeft 18 diverse winkels, horeca en een sportclub onder één dak. De ondernemers communiceren als één merk met omwonenden en klanten uit de omgeving.

Wat wij doen: Automations, nieuwsbrieven en acties

Implementatie en beheer van e-mail automations zoals welkom, profielupdate en reactivatie. Aan/afmeld-formulieren en losse e-mailings op verzoek.

Ranzijn Tuin & Dier is een speciaalzaak waar je alles vindt voor dier, tuin & huis. Er zijn 15 vestigingen waarvan sommigen ook een dierenartspraktijk hebben met een trimsalon en een honden-wasstraat.

Wat wij doen: Nieuwsbrieven en acties

Ondersteuning van de marketingafdeling met hetopmaken, testen, verzenden en rapporteren van tweewekelijkse Foldernieuwsbrief en maandelijkse Specials.


Marketingcommunicatie voor winkelcentra is veelomvattend en SOLVM ontzorgt en adviseert ons over de e-mailmarketing van onze projecten en onszelf. Super professioneel, flexibele en hands on partij! – Anne van Amsterdam, WF Communicatie

Komt jouw logo hier?

Meer weten?

Neem contact op

Wij gebruiken cookies om je zo relevant mogelijke content te tonen. Wil je dit? Meer info