E-MAIL MADE EASY

Maar dan ook echt.
Jij doet de content. Wij de rest.

Hoe het werkt

Kies je abonnement

Wat past bij jou en wat heb je nodig?

Intake

Kies welke automations je nodig hebt in een intakegesprek.

Tune and play

Basis content vaststellen en finetunen van je mails.

SOLVED!

Écht. Je automations werken.

Kies je abonnement

Maak je keuze uit één van de drie abonnementen, aan de hand van het aantal automations dat je nodig hebt. In een gratis adviesgesprek kunnen we je helpen bepalen welke automations en dus welk abonnement je nodig hebt. Vraag een offerte aan en je kunt aan de slag na akkoord. Easy.

Bekijk abonnementen

Intake

Yes, we’ve got a deal! De eerste stap is een intake, waarin we samen doorlopen hoe de automations eruit gaan zien. En we kijken naar de content van de e-mails. En stemmen je huisstijl elementen af, zodat de e-mails er top uitzien. In de cockpit kun je alles meekijken en aanleveren. De beste templates en slimste automations staan al voor je klaar.

Vraag demo aan

Tune and play

We sturen je een voorbeeld van de e-mails. Dan kun je daar op reageren en aanvullen. Zoveel makkelijker dus dan alles zelf bedenken. Veel van de content staat al klaar en tunen we naar jouw wensen. En huisstijl. Feedback verwerken we tot de mail perfect is. Je automation is dan klaar. Aan de slag.

Aan de slag

Echt alles-in-één

Alles voorbereid, uitgedacht en ingericht:
* Welke momenten
* Welke opmaak
* En 80% van de content
Keuze uit groot aantal kant-en-klare automations
Automations naar jouw wensen. Ook als alleen voor jou dat contactmoment geldt!
En onbeperkt extra automations toevoegen
Software oplossing voor verzending (waar je niet zelf in hoeft te werken)
Verzendvolume passend bij je abonnement
En waar nodig een koppeling met je webshop systeem
Een oplossing voor het uploaden of (doorlopend) importeren van je data

Geen gedoe. Geen extra kosten.
Duidelijkheid.

Email made easy

We maken het écht makkelijk. In de beste templates en met de slimste contactmomenten. In onze cockpit kun je zelf eenvoudig logo, huisstijlkleuren etc. uploaden en content briefen. En regelen we alles voor de benodigde inrichting. Daarna maken wij de eerste e-mails op en hoef je die alleen maar aan te vullen en van commentaar te voorzien. Zo gemakkelijk is het. Zien hoe dit werkt? Vraag een demo aan.

Demo aanvragen

Alles inclusief

Jouw abonnement op onze e-mailmarketingservice biedt je veel.
Wat je anders of zélf moet uitzoeken of moet láten maken. Terwijl je aan de slag wilt.
We SOLV’M:

Cockpit

Precies weten hoe je automations het doen. Wat waren de opens van je laatste mailing. Direct een nieuwe automation aan kunnen maken. En meer. In onze cockpit vind je alles wat je nodig hebt om je e-mailmarketing goed te besturen. Na aanmelden krijg je je login en kun je aan de slag. Handig!

Automations

Alle abonnementen bevatten één of meer automations naar keuze. Check alle opties en kies de automation(s) die jij nodig hebt.

E-mail templates

Een goede e-mail ziet er goed uit. Én moet werken. Dat weten we. Daarom hebben we de beste templates vast voor je gemaakt. Die pas je vervolgens makkelijk aan naar je eigen huisstijl.

Losse e-mailings

Losse e-mailings verzorgen we ook voor je. Op moment dat jij het wilt en nodig hebt. Of het nou een nieuwsbrief is of een specifieke actie, aanbod of servicebericht. Geef je briefing online aan ons door en wij maken de mail voor je. Na test en akkoord kunnen we direct versturen. We hebben daar vaste bundels van 4, 8 of 12 e-mailings die je kunt afnemen. Net hoe vaak je wilt mailen.

Bekijk alle prijzen

E-mail credits

Verstuur je meer e-mails per jaar dan in je abonnement zitten? Dan hebben we extra credits voor je. En kun je weer zoveel mailen als je wilt. Al denken we dat je die nodig hebt. Automations zijn vaak 1-op-1 en op moment dat relevant is voor je klant. Dat is vaak, maar niet zó vaak.

Bekijk alle prijzen

Webshop koppeling

Vanuit je webshop moet je snel reageren met e-mail automations. Daarom hebben we (real-time) koppelingen met de meeste shop-systemen. Hierdoor kunnen we de data snel en veilig uitwisselen. De extra omzet is dan voor jou. In de inrichting stemmen we af wat we nodig hebben per systeem. Ook dat lossen we op. Welke systemen we mee koppelen?

  • Magento
  • Shopware
  • Shopify
  • CCV Shop

Wij gebruiken cookies om je zo relevant mogelijke content te tonen. Wil je dit? Meer info