Toe aan e-mailmarketing die echt voor je werkt?

Het lijkt zo simpel. Je e‑mailmarketing van de grond krijgen. Voor een paar tientjes schaf je een veelbelovend e‑mailsoftwaresysteem aan en gaat enthousiast aan de slag. Je probeert te ontdekken hoe het systeem werkt. Hoe je alles kan inrichten, hoe je koppelingen kan maken... Maar al gauw leveren die beloofde gouden bergen jou vooral bergen extra werk op.

Knip met je vingers...

Stel, je hoeft niet meer in systemen te werken. Alles wat ook maar met techniek te maken heeft wordt voor je geregeld. Je uploadt je content. That’s it. Je e-mails worden voor je opgemaakt, achter de schermen klaargezet, geoptimaliseerd en verzonden. Alles werkt voor jou, in plaats van jij voor alles. Je kan dus met een gerust hart andere dingen doen. Je automations zorgen voor nieuwe leads, tevreden klanten en meer omzet. Dat zie je terug in de rapportages die je ontvangt. Zoals het hoort.

E-mailmarketing service

SOLVM is de eerste alles-in-één oplossing waarmee je binnen no-time je e-mailmarketing up & running hebt zonder dat het je tijd en moeite kost. Jij zorgt voor content, wij regelen de rest. Van design en techniek tot verzenden op het ideale moment, op contactmomenten die er toe doen. Zo boek jij het meeste resultaat op de makkelijkste manier.

We kennen alle kneepjes van het vak. En we hebben geen lange, ingewikkelde trajecten nodig om jou daarvan te laten profiteren. We hebben de beste automations voor je klaar staan. Even finetunen, en ze passen perfect bij jouw wensen. Dus als jij er klaar voor bent, dan zorgen wij ervoor dat het werkt. Je kan vandaag nog starten.

Hoe het werkt

Check de keuzehulp

In drie stappen ontdek je wat je nodig hebt en zie je welke extra opties passen bij jouw wensen. Stel makkelijk je abonnement samen ontvang meteen een kostenoverzicht.

Meld je aan

Alles naar wens? Yes, we’ve got a deal! Meld je aan en krijg meteen toegang tot je persoonlijke cockpit. Wij zetten alles alvast voor je klaar, terwijl jij je profiel aanvult.

Solved!

Wij doen de rest. Leun achterover terwijl wij je campagnes inrichten.
We SOLV'M!

Tune and play

Nog even je e-mails finetunen. Daar loodsen we je heel gemakkelijk én met extra tips doorheen. Tenslotte maak je nog een keuze hoe je je data wil aanleveren. Piece of cake.

Vaste maandelijkse abonnementskosten

Wij houden van duidelijkheid. Daarom betaal je bij ons na de eenmalige opstartkosten een vaste maandelijkse fee op basis van het door jou gekozen abonnement. Je kunt op elk moment extra opties aan- of uitzetten. En wil je opzeggen, dan vind je bij ons geen stilzwijgend verlengd contract, maar een opzegtermijn van een maand. Omdat we ervan overtuigd zijn dat wij jou het groenste gras bieden, zonder dat jij het water hoeft te geven. Zo hou je tijd over voor ander werk. Of om in je hangmat met een cocktail van de zon te genieten. Think again… 😉

Kies je abonnement

Dit betekent SOLVM voor jou

E-mailmarketing. Volledig ontzorgd. 100% succes garantie.
Kant-en-klare, slimme automations en de beste e-mailings die je kunt finetunen.
Geen omkijken naar techniek, systemen en design
Dataverwerking en -opslag volgens AVG-richtlijnen
Optimale flexibiliteit in een abonnement, dus je weet waar je aan toe bent
Een makkelijke manier van werken, eenvoudige stappen, op jouw wensen afgestemd
En natuurlijk inzicht in je resultaat
Je kan vandaag nog starten

Genoeg voor nu, aan de slag.
Kies maar wat jij nodig hebt.

Doe de keuzehulp

Wij gebruiken cookies om je zo relevant mogelijke content te tonen. Wil je dit? Meer info